Μία προσεγμένη και καλόγουστη όαση, ανοίγει τις πύλες της και σας υποδέχεται. Η υψηλή αισθητική, οι αψεγάδιαστοι χώροι, οι υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου, κάνουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ αιτία του ταξιδιού σας στην Πτολεμαΐδα.

Κάθε γωνία του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένη με λεπτομέρεια και υψηλά πρότυπα ποιότητας, εμπνευσμένα από τις δικές σας επιθυμίες.

Το ξενοδοχείο αποτελεί κομβικό σημείο για τις αποδράσεις σας στα πιο όμορφα μέρη της Μακεδονίας. Χειμερινά σπορ και καλοκαιρινές εξορμήσεις σε μοναδικούς υδροβιότοπους και Εθνικούς Δρυμούς.

 

Βρισκόμαστε 30 λεπτά από το Νυμφαίο, τις Πρέσπες, την Φλώρινα και την Καστοριά.

 

1,5 χλμ. από το Hotel λειτουργεί κολυμβητήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών για την προετοιμασία αθλητών και ομάδων.

Επίσης, το Hotel Pantelidis απέχει μόλις 5 λεπτά από τις σύγχρονες αθλητικές εγκατστάσεις Αντισφαίρισης του τοπικού ομίλου Τέννις.

 

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Ταχύτητα & Αποτελεσματικότητα

Το ξενοδοχείο Hotel Pantelidis βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της Πτολεμαιδας, 3 χιλιομετρα από το κέντρο της πόλης. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση και μπορεί να σας καθοδηγήσει εάν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη στην πόλη. Σας παρέχουμε, έτσι, την ταχύτητα και την αμεσότητα που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους δυνητικούς πελάτες σας ή τα επαγγελματικά σας ραντεβού.

 

Δωρεάν Στάθμευση & Ασφάλεια

Το Hotel Pantelidis διαθέτει ιδιόκτητο εξωτερικό χώρο στάθμευσης 800 θέσεων, προσφέρει δωρεάν φυλασσόμενο χώρο στάθμευσής. Εκεί μπορείτε να παρκάρετε τα οχήματα σας με ασφάλεια δίχως να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εξοπλισμό ή τα εμπορεύματα που μπορεί να μεταφέρετε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Τεχνολογία & Επικοινωνία

Στο ξενοδοχείο θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Αποκλειστικά για εσάς, τους εταιρικούς μας επισκέπτες, αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαρκούς επικοινωνίας με τους πελάτες και τις επιχειρήσεις σας, παρέχουμε (βάσει διαθεσιμότητας) και φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό, να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cloud της επιχείρησης σας ή ακόμα και να κάνετε παρουσιάσεις και τηλεδιασκέψεις online, απρόσκοπτα με υψηλές ταχύτητες.

 

Μην ξεχνάτε: Στον χώρο υποδοχής του Hotel Pantelidis μπορείτε να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω του WiFi εκτυπωτή και την υπηρεσία αποστολής και λήψης φαξ.

 

Επαγγελματικά Ραντεβού & Εκδηλώσεις

Εκτός από άνετη διαμονή το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου μπορείτε να διοργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού, κάποιο συνέδριο ή μια παρουσίαση. Το άνετο σαλόνι της υποδοχής μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για σύντομες συναντήσεις ένας προς έναν. Φυσικά, εάν προτιμάτε κάτι πιο επίσημο, το Café - Bar & Restaurant, με τηνδιακριτικότητα και την καλαίσθητη μοντέρνα  διακόσμηση , είναι το καλύτερο περιβάλλον για να έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας απολαμβάνοντας κάποιον καφέ ή ρόφημα το πρωί, ένα επαγγελματικό δείπνο ή ένα ποτό το βράδυ. Τέλος, στις συνεδριακές αίθουσες του Hotel Pantelidis μπορείτε να διοργανώσετε σεμινάρια, συνέδρια, παρουσιάσεις και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

 

Ticket Restaurant - Ticket Compliments

To ξενοδοχείο Παντελίδης ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες πολιτικές των εταιριών που υιοθετούνται με την μορφή των διατακτικών διαμονής και σίτισης, είναι συμβεβλημένο με την Edenred και γίνονται δεκτές πληρωμές και με τις διατακτικές (coupons) Ticket Restaurant, Ticket Compliments και με τις αντίστοιχες χρεωστικές κάρτες.

   

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας. Μάθετε περισσότεραOK